Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Do Nového roku s novým projektem

Zveřejněno Michaela Wanke 23/12/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Do Nového roku s novým projektem

Protože už to není tajemství, můžu se i s vámi podělit o novinku – a tou je, že letos s manželem trávíme poslední Vánoce ve dvou. Příští rok nás bude o jednoho víc :) A co to pro mě znamená, jako pro scrapařku? Že si přece musím pořídit nové speciální album a začít nový projekt. A dneska vám z něho ukážu dvě dvoustrany.


 

Rozhodla jsem se pro velikost alba 6*8. Vím, že mě PL styl moc nebaví a tahle velikost mi přijde ideální v tom, že vytisknu pár fotek, stačí jedna zdobená kartička a mám hotovo. Prostě taková rychlovka, protože na mateřské stejně nebude na víc čas :) Album mám od Family Portraits a určitě není problém se domluvit s Diankou ohledně objednání.

První dvoustránku jsem vytvořila z našich vánočních, těhotenských fotek. Přiznám se, že na focení jsem si připadala jako velryba, ale z výsledku mám nakonec radost :) 

Použila jsem vánoční sadu od Moda scrap Icy winter season, která se mi báječně hodila. Rozstříhala jsem některé papíry a z posledního papíru s kartičkami jsem vystřihla stromečky. Ty jsem navrstvila pomocí 3d pásky na sebe a dozdobila enamelkami.

Kartičky s fotkami jsem jednoduše doplnila nápisy z různých sad od Studio Forty, jsem moc ráda, že máme tyto samolepky v češtině.

 

A abych byla úplně fér, musela jsem udělat ještě jednu dvoustránku z Malediv, protože tam to naše nové dobrodružství začalo a říkali jsme si, že by bylo hezké to v tom albu mít :)

Papíry jsou rozstříhaná sada Lighthouse od UHK Gallery, doplněno samolepkami od Studio Forty.

 

Nakonec bych vám ráda za celý náš tým popřála nádherné Vánoce, plné pohody, smíchu, pohádek, cukroví a horké čokolády :) A v novém roce spoustu času na tvoření – hlavně na scrap, co si budeme, že? :)

Podobné články
MONČA...Adventní album, které jen tak někdo nemá - 1. část

MONČA...Adventní album, které jen tak někdo nemá - 1. část

Monika Pestrová 29/11/2022
Moc vás všechny zdravím! Ani jsme se nenadáli a je tu advent. A já jsem (jako každý rok) na poslední chvíli plašila a přemýšlela, do jakého alba budu ...
Pokračovat ve čtení ...
PETRA... Načančané visačky

PETRA... Načančané visačky

Petra Víšková 08/12/2021
Je pár týdnů před Vánoci a vy pro samé dárky, cukroví, přáníčka a předvánoční úklid nevíte, kam dřív skočit? A co visačky na dárky? Jste v pokušení vz...
Pokračovat ve čtení ...
MARTINA... Vzhůru do nové roku s PL aneb nízkonákladový start

MARTINA... Vzhůru do nové roku s PL aneb nízkonákladový start

Martina Jarošová 12/01/2023
Všechny vás moc zdravím v novém roce a letošní rok "vykopávám" krátkým pobídnutím k tvorbě PL alba. Samozřejmě asi jako každý jsem ve skluzu asi tak 3...
Pokračovat ve čtení ...