Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Do Nového roku s novým projektem

Zveřejněno Michaela Wanke 23/12/2019 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Do Nového roku s novým projektem

Protože už to není tajemství, můžu se i s vámi podělit o novinku – a tou je, že letos s manželem trávíme poslední Vánoce ve dvou. Příští rok nás bude o jednoho víc :) A co to pro mě znamená, jako pro scrapařku? Že si přece musím pořídit nové speciální album a začít nový projekt. A dneska vám z něho ukážu dvě dvoustrany.


 

Rozhodla jsem se pro velikost alba 6*8. Vím, že mě PL styl moc nebaví a tahle velikost mi přijde ideální v tom, že vytisknu pár fotek, stačí jedna zdobená kartička a mám hotovo. Prostě taková rychlovka, protože na mateřské stejně nebude na víc čas :) Album mám od Family Portraits a určitě není problém se domluvit s Diankou ohledně objednání.

První dvoustránku jsem vytvořila z našich vánočních, těhotenských fotek. Přiznám se, že na focení jsem si připadala jako velryba, ale z výsledku mám nakonec radost :) 

Použila jsem vánoční sadu od Moda scrap Icy winter season, která se mi báječně hodila. Rozstříhala jsem některé papíry a z posledního papíru s kartičkami jsem vystřihla stromečky. Ty jsem navrstvila pomocí 3d pásky na sebe a dozdobila enamelkami.

Kartičky s fotkami jsem jednoduše doplnila nápisy z různých sad od Studio Forty, jsem moc ráda, že máme tyto samolepky v češtině.

 

A abych byla úplně fér, musela jsem udělat ještě jednu dvoustránku z Malediv, protože tam to naše nové dobrodružství začalo a říkali jsme si, že by bylo hezké to v tom albu mít :)

Papíry jsou rozstříhaná sada Lighthouse od UHK Gallery, doplněno samolepkami od Studio Forty.

 

Nakonec bych vám ráda za celý náš tým popřála nádherné Vánoce, plné pohody, smíchu, pohádek, cukroví a horké čokolády :) A v novém roce spoustu času na tvoření – hlavně na scrap, co si budeme, že? :)

Podobné články
LUCIA... Prvé veľké vianočné tvorenie

LUCIA... Prvé veľké vianočné tvorenie

Lucia Pospíšilová 09/11/2023
Postupne začínam vyťahovať nasyslené zásoby vianočného materiálu (a nie je ho málo). Za pár dní ma čakajú moje prvé vianočné trhy. Vrámci zefektívneni...
Pokračovat ve čtení ...
KATKA... Dárkové balení na ponožky

KATKA... Dárkové balení na ponožky

Kateřina Hromasová 21/11/2023
Čas rozbalování dárečků je sice ještě za víc jak měsíc, ale už všichni tak nějak nakupujeme a vymýšlíme, čím uděláme u stromečku našim blízkým radost....
Pokračovat ve čtení ...
MÍŠA... December daily

MÍŠA... December daily

Michaela Wanke 16/12/2021
Letos jsem se konečně pustila do December daily. Tedy... Já se do něj pouštím každý rok, ale nemám ani jeden dokončený... Jsem ostuda, já to vím. Ale ...
Pokračovat ve čtení ...